61440129_2591536894209251_2870398661928419328_n.jpg
 

Hej!

Jag som driver Din Hälsoguide heter Mirjam A Rakuljic. Jag är PI Cert. Funktionsmedicinsk Terapeut, Kost & Hälsocoach och diplomerad Friskvårdsmassör.

Jag kom i kontakt med funktionsmedicin under min egen hälsoresa samt då jag hjälpt mitt barn med neuropsykiatriska diagnoser. Jag nöjde mig inte med symptomdämpande mediciner utan ville gå till kärnan med varför vi inte mådde bra.

Funktionsmedicin är ingen “quickfix”. Det handlar om att förstå hur kroppens alla system fungerar och hur dom jobbar tillsammans för att hålla oss friska. Jag ser kroppen som ett urverk med kugghjul som för processer framåt. När någon kugge är skadad eller fattas så störs maskineriet och symptom uppstår. Symptom är varningssignaler och det hjälper inte att bara släcka varningslampan med mediciner utan vi behöver åtgärda de underliggande orsakerna för att kunna läka helt.

Jag är tacksam för min egen hälsoresa. Den har gett mig ovärderlig kunskap, möjligheter och verktyg för att få hålla mig och min familj frisk i framtiden men också att genom mitt yrke få hjälpa just Dig.